Obrolan Adang jeung Udung

Kang RinSo Membagi Makanan
Adang (Ad) ; Ayeuna mah kawasna urang teh ulah rek pupulitikan bisi ti paliteuk. Nu penting mah Aqidah urang kuat, Ibadah jalan tur beneur, Nagara aman jeung tentreum, barudak bisa sarakola luhur, mun geuring hayang berobat teu mahal jeung teu hese birokrasina, mun kadaharan marurah tur gampang neanganna. Sakitu lain hirup mah???
Udung (Ud) ; “Aeh ari ente! piraku ente teu nyaho yen sabenerna antara aqidah jeung pulitik aya pakuat pakaitna, sarua pentingna, sarua

Read more …

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s