Kang RinSo Rek Ngawangun Sumedang Ku Iman jeung Taqwa

Kang RinSo Tengah Berpidato.
Pamilihan kepala daerah di Kabupaten Sumedang di ayakeun lima taun sakali, ceunah eta teh ngarupakeun pesta demokrasi. Kitu numutkeun amanat UU NO 32 Taun 2004 tentang Pemerintahan Daerah, dina hal ieu pamarentah kacida neundeun harepan sangkan Pamilukada nu lima taun sakali teh di mangfaatkeun ku sakumna rahayat ku jalan ngagunakeun hak nu sahade-hadena.
Tujuan di ayakeunna Pamilukada teh supaya rahayat Sumedang ngabogaan pamimpin nu beresih (The Clean

Read more …

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s