KUMAHA CEUK HATE LAIN KUMAHA CEUK NU MERE

“Ari Gusti Alloh teh nyaeta Dzat anu kagungan karajaan langit sareung jagat.” (Al-Furqon, 25:2)
Dawuhan Gusti di luhur netelakeun yen langit sareng Jagat saleuresna mangrupakeun wilayah karajaan Gusti di kuasai ku nyalira bari teu ngamenangkeun ayana karajaan anu jadi saingan atawa tandinganna, anu nyicingan ieu jagat sadar atawa heunteu manehna mangrupakeun penduduk karajaan Gusti, dina posisi ieu sikeup anu alus ngan aya dua: hiji jadi rahayat Gusti anu taat kana aturanna atawa janteun

Read more …

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s