SUMEDANG BUTUH PAMINGPIN ANU LURUS SAMODEL GARIS

JASMERAH, Jangan Sekali-kali Melupakan Sejarah (tong mopohokeun Sajarah) eta kalimat ngarupakeun pesen ti Soekarno salaku Proklamator kamerdekaan nagara urang, pesen eta di tujukeun ka sakumna rahayat Nagara Indonesia ka asup urang salaku warga masyarakat Sumedang anu sakeudeung deui bakal nyanghareupan hajat geude keur milih calon pamimpin urang sarerea. Pesen eta ngandung harti supaya urang teu pareumeun obor dina nalika rek ngalengkah atawa nangtukeun sikep.
Kulantaran kitu teu aya salahna

Read more …

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s